Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Arbeids­inkludering

Dette er vårt samfunnsoppdrag og en integrert del av hverdagen til alle våre ansatte i alle avdelinger. Vi mener det er plass til alle i arbeidslivet uavhengig av utfordringer. Samarbeid og dialog er grunnlaget for en hver arbeidsinkludering. Deltakere og bedrifter føres sammen, bistandsapparatet aktiveres og alle muligheter utprøves for å gi alle en opplevelse av mestring.

Arbeidsrettet rehabilitering

Vi har alle unike individuelle behov. Vi tilbyr derfor en bred fagklokskap gjennom våre veiledere. De vil kunne jobbe tverrfaglig og samtidig selvstendig med alle våre deltakere. Vi samler ressursene og skaper en arena for mestring, både i aktivitet på en jobb og med seg selv.

Les mer

Arbeidsforberedende trening

Det er mange veier til en jobb. Av og til kan veien synes lang og vanskelig. Den er heller ikke enkel å gå alene. Et av samfunnets sikkerhetsnett er arbeidsforberedende trening. Hos oss får du støtte og veiledning, tilrettelegging og klare mål -som er å kunne delta i det ordinære arbeidsliv.

Les mer

Kurs

En del av manges vei mot arbeid er å øke kompetansen. Behovene er forskjellige og vi bruker din bakgrunn for å bygge på. Vi tilbyr enkle og korte kurs, både digitale og praktiske innen jobbsøking.

Les mer

JobbHuset

Jobbhuset er et unikt samarbeidsprosjekt mellom NAV, Nordlandssykehuset avd. psykiatri og FREM. Vi har hele Nord-Norge som nedslagsfelt og samarbeider bredt i samfunnet om arbeidsinkludering.

Les mer

HELT MED

Personer med utviklingshemming skal få samme utviklingsmuligheter som andre, hvor de kan velge blant jobber de er interesserte i. Gjennom deltakelse i arbeidslivet skal de oppleve at de er inkludert og deltakende i samfunnet, på lik linje med andre. HELT MED bidrar til disse mulighetene, i ordinært arbeidsliv.

Les mer

Sommerskolen

Bosatte flyktninger som deltar i introduksjonsprogrammet, deltar på sommerskole hvert år som vi i FREM arrangerer over 4 uker. Elevene kommer fra mange forskjellige land og aldersfordelingen er fra 18 til 55 år. I tillegg til å bruke våre pedagoger, bruker vi også lærerskolestudenter som en del av undervisningsressursene.

Les mer

Kontakt

Vi er etablert på fire
forskjellige adresser.

Hovedkontor:
Snekkerveien 3
8004 Bodø
Tel: 75542100

Kontakt oss &
finn medarbeider