Gå til hovedinnhold Gå til søk

City Nord Serviceteam

City Nord Serviceteam et samarbeidsprosjekt mellom City Nord og FREM, og ble startet i 2012. I tett samarbeid med det lokale arbeidsmarkedet på City Nord kjøpesenter, får deltakerne ved Serviceteamet verdifull arbeidspraksis i ordinært arbeidsliv. 

Veilederne på City Nord Serviceteam

Alle våre deltakere har av ulike årsaker, nedsatt arbeidsevne, og har behov for bistand for å komme ut i arbeid- eller utdanning. Noen er her i lang tid, mens andre i en kort periode. Arbeidet på City Nord Serviceteam betyr arbeidspraksis og struktur som i en vanlig arbeidshverdag, og er en del av veien til å nå målene for hver og en av våre deltakere. Arbeidslederne på Serviceteamet er veiledere.

Hva gjør vi?
Serviceteamet utfører både faste oppdrag og ringeoppdrag for senteret og butikkene. Senteret har ofte behov for hjelp i forbindelse med kampanjer og markedsdager, da bistår vi med utlevering av markedsmateriell og utstyr. Til butikkene er arbeidsoppgavene ofte knyttet til avfallshåndtering og vareutplassering. Vi har åpent mellom kl. 10.00 – 14.00 mandag til fredag.

Kontaktpersoner

Bente Johansen

Veileder

Margrethe M. Karlsen

Veileder