Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Grønn IT – spennende og bærekraftig prosjekt

Grønn IT er et samarbeidsprosjekt mellom FREM og iteam som sikrer verdifull arbeidstrening gjennom resirkulering av ditt gamle IT-utstyr.

Slik vil det fungere i praksis for deg

I prosjektet resirkuleres brukt IT-utstyr hos oss, og gis nytt liv. Vi bruker lisensiert programvare for å kjøre sikker sletting, før vi resetter OS, renser og komplementerer IT-utstyret vi kan gi et videre liv. Kunder får et sertifikat som bekrefter slettingen, i tillegg til en rapport på hva som skjer videre med innlevert utstyr.

Sosial bærekraft

Prosjektet har flere oppsider. Dette gir tidsriktig og motiverende arbeidstrening, som spesielt for unge gir mestringsfølelse på veien mot jobb. Miljøet spares da IT-utstyr får et lengre liv, i tillegg blir det utstyret som kastes håndtert på riktig måte som e-avfall. Hvis det i tillegg gir mulighet for å skaffe seg en rimelig PC for grupper som trenger det, er det en bonus. For oss er det viktig at hele prosessen skal være trygg, samtidig så enkel og smidig som mulig.

Ta kontakt hvis du ønsker å ta del i prosjektet eller har behov for mer informasjon!

Prosjektansvarlig hos FREM: Odd Arild Laastad, oal@frembodo.no
Prosjektansvarlig hos iteam: Daniel Fjordholm, daniel.fjordholm@iteam.no

Her kan du lese mer om hva iteam sier om prosjektet

Kontakt

Vi er etablert på fire
forskjellige adresser.

Hovedkontor:
Snekkerveien 3
8004 Bodø
Tel: 75542100

Kontakt oss &
finn medarbeider