Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Våre tjenester

Alle våre tjenester har sosial bærekraft som bærebjelke. Derfor vil alle tjenester og produkter du handler hos oss bidra til å gi personer med hull i CV-en en mulighet til å skaffe seg et lønnet ordinært arbeid.

Trykkeri

Vi er stolte av å være en lokal leverandør av alle typer trykksaker på papir. Våre kunder skal stole på at vi leverer små og store oppdrag av ypperlig kvalitet, til gode priser og ikke minst med fokus på god kundekontakt.

Les mer

Catering

Hos oss kan det bestilles mat til markeringer, store eller små. Vi leverer møtemat, lunsj og middag og om ønskelig kan våre kokker komme til dere og lage mat. Bestill fra vår rikholdige meny eller har du andre ønsker? Ta kontakt med oss for bestilling eller et møte.

Les mer

Nærmiljø

Vi utfører vaktmesteroppdrag i nærmiljøet vårt og har god og lang erfaring med alle typer praktisk arbeid. Om du er privatperson eller bedrift så er vi glade for alle oppdrag. Vi inngår gjerne avtaler på arbeid som skal utføres jevnlig over tid som f. eks plenklipping.

Les mer

Skomaker

Gi nytt liv til favorittskoene dine! Alt innen reparasjon og tilpasning av sko, enkle reparasjoner av skinnprodukter – minsk miljøavtrykket ditt og reparer i steden for å kjøpe nytt!

Les mer

Reparasjon og gjenbruk

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss erfaring og kompetanse på reparasjon og gjenbruk av hjelpemidler. Vi ivaretar og forlenger levetiden til tekniske hjelpemidler fra produktet er nytt fra produsent gjennom gjenbruk til oppdragsgiver ønsker avhending.

Les mer

Postkjøring

Transport med stort fokus på miljø! Effektiv pakke- og postomfordeling for offentlige og private virksomheter der vi samler tjenestene og leverer fra nordsia til Tverlandet.

Les mer

Ventilasjon

Vi har siden 1984 hatt et tett og nært samarbeidet med Swegon. Vi produserer ventilasjonsprodukter av høy kvalitet. Du vil kunne finne igjen våre produkter i lokale bygg, så vel som nasjonalt.

Les mer

Kontakt

Vi er etablert på fire
forskjellige adresser.

Hovedkontor:
Snekkerveien 3
8004 Bodø
Tel: 75542100

Kontakt oss &
finn medarbeider