Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Moccamopeden

– et ambulant koffeinkick

Baristabransjen har for lengst fått solid fotfeste som bærekraftig i Bodø. Bodøværinger nøyer seg ikke lenger med traktet filterkaffe.

Når vi skal ha dagens koffeinkvote er vi opptatt av både aroma, estetikk, økologi, miljø og vi betaler gjerne mer om det er kortreist og lett tilgjengelig.

Slikt blir det muligheter av!

FREM Bodø har økt staben sin for å imøtekomme dette behovet, og er stolte av å lansere vårt nye konsept – en kaffebar på hjul.
Mocca Mopedens funksjon er todelt – vi vil sørge for at Bodøs befolkning kan få lett tilgang på en rimelig kopp kvalitetskaffe der de er,
samtidig som vi skaper arbeidstakere. Vogna skal bemannes av våre jobbsøkere, som et steg på deres vei ut i arbeidslivet.

Til daglig vil Mocca Mopeden ha tilholdssted sentralt i Bodø hos en kommersiell aktør og med åpningstid mellom kl. 10-14.

Barristafaget er attraktiv start for mange, særlig unge jobbsøkere. Det er et fag som ofte rekrutterer uavhengig av bakgrunn og erfaring, og gir muligheter for en karriere innenfor salg, markedsføring, restaurant, catering, hotell m.m.

Vi har samarbeidet med lokale aktører som Melkebaren og Bønner i byen og de er helt klare på at det ligger et rekrutteringspotensiale i dette prosjektet.

Mocca Mopeden vil være aktuell for utleie til alle typer arrangementer rundt omkring i byen og skal være en dynamisk, spennende og effektiv treningsarena for våre jobbsøkere.

Kontaktpersoner

Skjalg Dreyer

Forretningsutvikler Tel: 95100585 Send e-post

Alf-Helge Olsen-Røst

Avdelingsleder Kantinedrift Tel: 97427600 Send e-post

Kontakt

Vi er etablert på fire
forskjellige adresser.

Hovedkontor:
Snekkerveien 3
8004 Bodø
Tel: 75542100

Kontakt oss &
finn medarbeider