Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Skomaker

Byens eneste skomaker finner du hos oss. Fred er en fjerdegenerasjons skomaker, så skoene dine får kyndig behandling og pleie.

Om du ønsker å minske miljøavtrykket ditt eller gjerne vil gi nytt liv til favorittskoene dine, finner du løsningen her.

  • Alt innen reparasjon og tilpasning av sko
  • Enkle reparasjoner av sekker og andre skinnprodukter
  • Pris på forespørsel

 

Samarbeid med SKOgfrua

For å opprettholde et tilbud frem til Fred er tilbake har vi nå inngått et samarbeid om skomaker tjenester med SKOgfrua fra Sørfold. Tilbudet innebærer at det etableres et drop-point for sko og vesker hos oss i Snekkerveien 3.

Drop point fungerer slik; Kunden leverer sko/vesker for reparasjon, merket med fullt navn og mobilnummer til FREM Bodø i Snekkerveien 3. Gjerne også et notat om hva som ønskes reparert.

SKOgfrua henter og leverer hver 14. dag, dette har hittil vært mandag.

Når innleveringen er hentet får kunden en SMS med forslag til reparasjon samt pris, betalingsinfo og spørsmål om kunden ønsker reparasjonen gjennomført.

Alle innleveringer per drop-point må forhåndsbetales før reparasjon startes og vil bli returnert urørt dersom betaling ikke foreligger innen rimelig tid. Altså reparasjon blir påbegynt når betaling foreligger.

Kunden kan normalt hente innleveringen sin 14 dager etter (hos FREM Bodø). SKOgfrua tar kun imot sko og vesker per drop-point. Andre reparasjoner må avklares med skomaker og leveres i verkstedet hos SKOgfrua.

Kommunikasjon om reparasjon som forslag til løsning, valg av type såler/annet materiale, pris osv. foregår mellom kunden og SKOgfrua direkte. Dette for å unngå misforståelser og avklare forventninger.

Dersom annet ikke er avtalt blir innleveringen reparert og returnert drop-point innen 14 dager.

For alle reparasjoner tilkommer en hente/transportkostnad på kr 50,- i tillegg til prisen for selve reparasjon. Denne må betales selv om reparasjon ikke kan gjennomføres, det er derfor viktig at kunden tar kontakt med SKOgfrua dersom det foreligger usikkerhet om dette. Hun kan nås på telefon og e-post her

Forutsigbarhet er viktig for SKOgfrua, rask og tydelig tilbakemelding og kort ventetid samt pris ved avtaleinngåelse likeså.

Foreløpige «hente datoer» er 28. september / 12. oktober / 26. oktober

FREM Bodø håper med dette at vi kan opprettholde et tilbud og avhjelpe reparasjonsbehovet til alle som har savnet skomakeren.
Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på!

Kontaktpersoner

Anita Freding

Resepsjonsmedarbeider Tel: 96001697 Send e-post

Siv Nymo

Resepsjonsleder Tel: 93643965 Send e-post

Kontakt

Vi er etablert på fire
forskjellige adresser.

Hovedkontor:
Snekkerveien 3
8004 Bodø
Tel: 75542100

Kontakt oss &
finn medarbeider