Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Corona-tiltak

Vi i FREM har stor oppmerksomhet på smittevern. For å fortsatt ha kontroll og unngå mulig oppblomstring av smitte ønsker vi derfor å begrense antall besøkende hos oss så mye som mulig. Det betyr at vi i den grad det er mulig henstiller til å ta kontakt med oss via telefon eller digitale flater. I første omgang gjelder dette til 18. januar.

Skomaker

Vi er glade for å videreføre samarbeidet
med SKOgfrua inn i 2021

Tilbudet innebærer at det etableres et drop-point
for sko og vesker hos oss i Snekkerveien 3.

Drop-point fungerer slik: Kunden leverer sko/vesker for reparasjon, merket med fult navn og mobilnummer til FREM Bodø. Gjerne også et notat om hva som ønskes reparert.

SKOgfrua har følgende hentedatoer utover året:
25. januar, 15. februar, 1. mars, 15. mars og 29. mars

Når innleveringen er hentet får kunden en SMS med forslag på reparasjon samt pris, betalingsinfo og spørsmål om kunden ønsker reparasjonen gjennomført. Alle innleveringer må forhåndsbetales før reparasjon startes og vil bli returnert urørt dersom betaling ikke foreligger innen rimelig tid. Innleveringer kan normalt hentes hos oss innen 14 dager. SKOgfrua tar kun imot sko og vesker per drop-point. Andre reparasjoner må avklares med skomaker og leveres i verkstedet hos henne.

For alle reparasjoner tilkommer en hente/transportkostnad på kr 50,-
i tillegg til prisen for selve reparasjonen. Denne må betales selv om reparasjonen ikke kan gjennomføres, det er derfor viktig at kunden tar kontakt med SKOgfrua dersom det foreligger usikkerhet om dette.
Hun kan nås på telefon og e-post her!

Vi håper med dette å kunne opprettholde et godt skomakertilbud slik at du kan gi nytt liv til favorittskoene!

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på!

Kontaktpersoner

Anita Freding

Resepsjonsmedarbeider Tel: 96001697 Send e-post

Siv Nymo

Resepsjonsleder Tel: 93643965 Send e-post

Kontakt

Vi er etablert på fire
forskjellige adresser.

Hovedkontor:
Snekkerveien 3
8004 Bodø
Tel: 75542100

Kontakt oss &
finn medarbeider