Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Skomaker

Hos vår skomaker kan du få utført det meste av små og store reparasjoner på sko, sekker, vesker, og innimellom helt andre ting. Vi flikker, såler, blokker, renser, pusser, syr, og limer! Glidelåser repareres eller byttes i både sko, vesker og MC-utstyr! I tillegg forhandler vi et bredt utvalg av skinnpleiemidler, skolisser, impregnering og pussekremer i alle tenkelige farger fra kvalitetsprodusenter som TRG, Collonil og Saphir.

Skomakeren er en del av Reparasjon- og gjenbruksavdelingen i Snekkerveien, og er åpen for uthenting og innlevering alle hverdager fra 08.00 til 15.30. Du trenger ikke bestille time for å levere, bare kikk innom oss innenfor åpningstiden, og du vil få en sms så snart reparasjonen din er ferdig. Vanlig ventetid er 3-10 arbeidsdager for de fleste reparasjoner.

Forespørsel sender du på vanlig måte via kontaktskjema eller via
e-post til skomaker@frembodo.no

Her finner du veiledende priser

Kontaktpersoner

Anita Freding

Resepsjonsmedarbeider Tel: 96001697 Send e-post

Siv Nymo

Resepsjonsleder Tel: 93643965 Send e-post

Sindre Torbjørnsen

Skomaker Tel: 99242034 Send e-post

Kontakt

Vi er etablert på fire
forskjellige adresser.

Hovedkontor:
Snekkerveien 3
8004 Bodø
Tel: 75542100

Kontakt oss &
finn medarbeider