Gå til hovedinnhold Gå til søk

Våre tjenester

Alle våre tjenester har sosial bærekraft som bærebjelke. Handler du produkter eller tjenester hos oss er du med å skape arbeidstakere.

Varelevering i resepsjonen
Trykkeriet Produksjon på skjæremaskin

Trykkeri

Papir er et av verdens mest resirkulerbare produkter og har dermed et ufortjent dårlig rykte. Vi er stolt leverandør av alle typer trykksaker på papir. Printer du hos oss bidrar du til å gi personer med hull i CV-en en vei til arbeidslivet.

Nærmiljø Vedlikehold av gressklipper

Nærmiljø

Privatperson eller bedrift, vi utfører alle typer vaktmesteroppdrag og sesongtjenester. Alt av klipping og vedlikehold av uteareal til flytteoppdrag – vi ordner det praktiske.

Reparasjon og gjenbruk Produksjonsleder Odd-Arild Laastad på Reparasjonsavdelingen

Reparasjon og gjenbruk

Miljøet og samfunnet trenger at vi kaster mindre og reparerer mer. Service og resirkulering av tekniske hjelpemidler har vi holdt på med i flere tiår, der vi stadig  utvider og utvikler tilbudet.

Postlevering Wahid pakker post i bilen for levering

Postlevering

Transport med stort fokus på miljø! Effektiv pakke- og postomfordeling for offentlige og private virksomheter der vi samler tjenestene og leverer fra nordsia til Tverlandet.

Grønn IT Erik i Grønn IT prosjektet

Grønn IT

Dette prosjektet håndterer brukt PC-utstyr med tanke på miljø, bærekraft og sikkerhet. Det gir verdifull arbeidstrening, tar vare på miljøet, og minsker forskjellene i samfunnet ved at flere får tilgang på en rimelig datamaskin.

Ventilasjon Produksjon av ventilasjonsprodukter

Ventilasjon

Vi har siden 1984 hatt et tett og nært samarbeidet med Swegon. Vi produserer ventilasjonsprodukter av høy kvalitet. Våre produkter finner du i både nasjonale og lokale bygg.

Egna Fredrik Nordvik og Børge Bøyum

Egna

Gjenbrukskjøpesenteret Egna tilbyr varer og tjenester som spiller på lag med kloden vår – og bringer folk sammen. Dette finner du i 2. etg på Bodø Storsenter og er nå en del av Nordvik gruppen. FREM Bodø er fortsatt med som medeier og utvikler.

Meløy BedriftsService Ingvild Selfors Lillevold satser stort på Svengen Cafè

Meløy BedriftsService

MBS er vår forlenga arm i Meløy. Her leverer de et bredt spekter av tjenester som personellutleie, vaktmestertjenester, kantinedrift, kurs/kompetanse og mye mer.